YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITY KASVUVALMENNUS

Koetko, että työelämälle asettamasi edellytykset ja toiveet eivät täyty nykyisessä työssäsi? Olet ehkä huomannut olevasi stressaantunut, ikävystynyt tai turhautunut. Mielessäsi kaikuu tunne siitä, että olet vastoin omaa tahtoasi päätynyt nykyiseen tilanteeseesi. Haluat muutosta, mutta et ole aivan varma tulevaisuutesi suunnasta. Tai sitten suunta on sinulle selkeä, mutta epäröit kohdata tiellesi tulevia haasteita.

Kasvuvalmentajana autan sinua selvittämään, mistä työelämään liittyvä tyytymättömyytesi kumpuaa ja miten tilanteesi voisi ratkaista. Yhteistyömme alussa teemme kattavan alkukartoituksen, jonka pohjalta räätälöin juuri sinun tarpeitasi vastaavan valmennuskokonaisuuden. Missioni on olla tukenasi määrittämässä työtäsi koskevia kehitystavoitteita sekä kannustaa sinua etenemään askel kerrallaan niitä kohti.

Valmennusprosessin käytännönjärjestelyistä sovimme tarkemmin ennen yhteistyömme alkamista. Esimerkiksi valmennustapaamisten määrä ja kesto vaihtelee asiakaskohtaisesti. Halutessasi kirjoitan tapaamisten aikana käydyistä keskusteluistamme ajatteluasi ja oppimistasi reflektoivia muistiinpanoja, jotka lähetän sähköpostiisi. Valmennustapaamisten lopuksi jaan sinulle itsenäisesti suoritettavia harjoitustehtäviä, jotka kirkastavat ajatuksiasi ennen seuraavaa tapaamistamme. Lisäksi tarjoan sinulle sähköpostituen koko valmennusprosessin ajaksi 🙂

Tapaamme toisemme paikkariipumattomasti verkossa turvallisella etäyhteydellä. Voit siis osallistua valmennukseen mukavasti kotisohvaltasi tai vaikka kävelylenkillä!

Valmennuksen hinta: 95,99 euroa / 60 minuuttin valmennustapaaminen.

Ilmoittaudu valmennukseen vapaamuotoisesti sähköpostitse: laura@oppimistajohtamassa.com. Vastaan myös mielelläni erilaisiin kysymyksiin ja kommentteihin!