KASVUVOIMAA UNELMISTA

Onko sinulle mielessäsi jokin työelämääsi liittyvä unelma, jonka haluaisit toteuttaa käytännössä? Ehkä olet haaveillut uudesta työpaikasta, yrittäjyydestä, opiskelusta tai alanvaihdosta. Saatat myös pohtia, miten voisit nykyisen ”leipätyösi” ohessa kirjoittaa kirjan tai perustaa oman vapaaehtoishankkeen. Tai sitten suunnittelet erilaisia keinoja keventää työarkeasi ja siitä koituvaa velvollisuustaakkaa, jotta sinulla jäisi enemmän aikaa ja voimavaroja elämän muista osa-alueista nauttimiseen.

Kasvuvalmentajana minä autan sinua selkeyttämään ammatilliset unelmasi ja kehittämään konkreettisen toimintasuunnitelman niiden saavuttamiseksi. Yhteistyömme alussa teemme perusteellisen unelmakartoituksen, jonka pohjalta määrittelemme valmennuksen tavoitteet. Sen jälkeen kannustan sinua työskentelemään määrätietoisesti unelmiesi eteen sekä tuen sinua ylittämään tiellesi tulevat myönteisen muutoksen esteet.

Valmennusprosessin käytännönjärjestelyistä sovimme tarkemmin ennen yhteistyömme alkamista. Esimerkiksi valmennustapaamisten määrä ja kesto vaihtelee asiakaskohtaisesti. Halutessasi kirjoitan tapaamisten aikana käydyistä keskusteluistamme ajatteluasi ja oppimistasi reflektoivia muistiinpanoja, jotka lähetän sähköpostiisi. Valmennustapaamisten lopuksi jaan sinulle itsenäisesti suoritettavia harjoitustehtäviä, jotka kirkastavat ajatuksiasi ennen seuraavaa tapaamistamme. Lisäksi tarjoan sinulle sähköpostituen koko valmennusprosessin ajaksi 🙂

Tapaamme toisemme paikkariipumattomasti verkossa turvallisella etäyhteydellä. Voit siis osallistua valmennukseen mukavasti kotisohvaltasi tai vaikka kävelylenkillä!

Valmennuksen hinta: 95,99 euroa / 60 minuuttin valmennustapaaminen.

Ilmoittaudu valmennukseen vapaamuotoisesti sähköpostitse: laura@oppimistajohtamassa.com. Vastaan myös mielelläni erilaisiin kysymyksiin ja kommentteihin!