KASVUVOIMAA HYVINVOINNISTA

Elätkö työarkeasi jatkuvien suorituspaineiden ja muutospyörteiden keskellä? Täyttyvätkö kalenterisi sivut vain pakollisista menoista ja velvoitteista? Kärsiikö ateria-, uni- ja liikuntarytmisi säännöllisyys jatkuvasta kiireestä? Oletko vapaa-ajalla niin väsynyt, ettet jaksa tehdä muuta kuin makoilla sohvalla ja tuijottaa Netflixiä? Haluatko löytää tilanteeseesi kestävän ratkaisun, joka mahdollistaa sinulle onnellisemman ja inhimillisemmän työelämän?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen ”kyllä”, on tämä palvelu luotu sinua varten! Työssä oppiminen ja ammatillinen kasvu edellyttävät voimavaroja ja jaksamista. Hyvinvoiva asiantuntija pystyy sitoutumaan työhönsä, kokee työnsä miellekkääksi ja merkitykselliseksi, sekä saa aikaan laadukkaita tuloksia.

Kasvuvalmentajana autan sinua tunnistamaan ja määrittämään työhyvinvointiinsi vaikuttavia tekijöitä. Sen jälkeen teemme yhdessä toimintasuunnitelman, jota toteuttamalla voit ratkaista hyvinvointiasi haastavia ongelmia. Lisäksi kannustan sinua etsimään työarkeesi uusia hyvinvointiasi vahvistavia myönteisiä mahdollisuuksia.

Valmennusprosessin käytännönjärjestelyistä sovimme tarkemmin ennen yhteistyömme alkamista. Esimerkiksi valmennustapaamisten määrä ja kesto vaihtelee asiakaskohtaisesti. Halutessasi kirjoitan tapaamisten aikana käydyistä keskusteluistamme ajatteluasi ja oppimistasi reflektoivia muistiinpanoja, jotka lähetän sähköpostiisi. Valmennustapaamisten lopuksi jaan sinulle itsenäisesti suoritettavia harjoitustehtäviä, jotka kirkastavat ajatuksiasi ennen seuraavaa tapaamistamme. Lisäksi tarjoan sinulle sähköpostituen koko valmennusprosessin ajaksi 🙂

Tapaamme toisemme paikkariipumattomasti verkossa turvallisella etäyhteydellä. Voit siis osallistua valmennukseen mukavasti kotisohvaltasi tai vaikka kävelylenkillä!

Valmennuksen hinta: 95,99 euroa / 60 minuuttin valmennustapaaminen.

Ilmoittaudu valmennukseen vapaamuotoisesti sähköpostitse: laura@oppimistajohtamassa.com. Vastaan myös mielelläni erilaisiin kysymyksiin ja kommentteihin!