KASVUVOIMAA ARVOVALINNOISTA

Joudutko työssäsi tekemään jatkuvasti kompromisseja sinulle tärkeiden arvojen ja periaatteiden suhteen? Kenties olet kyllästynyt ainaiseen suorittamiseen ja koet olevasi kuin rytistynyt rätti, josta on rutistettu pois viimeisetkin työmotivaation pisarat. Tai ehkä olet kohdannut työssäsi haastavan tilanteen, jonka synnyttämät ristiriitaiset synteet kalvavat sisintäsi. Saatat murehtia työasioita vielä iltaisin nukkumaan mentäessäkin ja näet työpaikallesi sitouttuvia painajaisia.

Kasvuvalmentajana autan sinua tekemään työarjessasi kestäviä muutoksia, jotka kehittävät työelämästäsi arvolähtöisempää. Yhteistyömme alussa teemme syvällisen arvokartoituksen, jonka pohjalta pystyt tunnistamaan ja sanoittamaan itsellesi tärkeitä ammattieettisiä periaatteita, motiiveja ja voimavaroja. Niitä hyödyntämällä luomme sinulle konkreettisista käytännön vaiheista koostuvan toimintasuunnitelman, jonka toteuttamisessa tuen ja innostan sinua. Kannustan sinua tekemään myös rohkeita arvovalintoja; työssä menestyminen on todennäköisempää, kun pääset tekemään asioita, jotka koet merkityksellisiksi ja mielekkäiksi.

Valmennusprosessin käytännönjärjestelyistä sovimme tarkemmin ennen yhteistyömme alkamista. Esimerkiksi valmennustapaamisten määrä ja kesto vaihtelee asiakaskohtaisesti. Halutessasi kirjoitan tapaamisten aikana käydyistä keskusteluistamme ajatteluasi ja oppimistasi reflektoivia muistiinpanoja, jotka lähetän sähköpostiisi. Valmennustapaamisten lopuksi jaan sinulle itsenäisesti suoritettavia harjoitustehtäviä, jotka kirkastavat ajatuksiasi ennen seuraavaa tapaamistamme. Lisäksi tarjoan sinulle sähköpostituen koko valmennusprosessin ajaksi 🙂

Tapaamme toisemme paikkariipumattomasti verkossa turvallisella etäyhteydellä. Voit siis osallistua valmennukseen mukavasti kotisohvaltasi tai vaikka kävelylenkillä!

Valmennuksen hinta: 95,99 euroa / 60 minuuttin valmennustapaaminen.

Ilmoittaudu valmennukseen vapaamuotoisesti sähköpostitse: laura@oppimistajohtamassa.com. Vastaan myös mielelläni erilaisiin kysymyksiin ja kommentteihin!