Miniopas: Ajanhallinta asiantuntijatyössä

Olen alkuvuoden 2021 tehnyt kaupallista yhteistyötä Kuvaksinin kanssa. Kyseessä on nuori kotimainen yrittäjä, joka valmistaa kauniita ja käytännöllisiä paperituotteita. Sain valita itselleni kasan arkeeni sopivia tarroja ja olen testaillut niitä osana ajanhallintataitojeni kehittämistä. Aiheen tiimoilta toteutin myös neliosaisen ”Ajanhallinta asiantuntijatyössä -minioppaan. Tähän oppaaseen olen kiteyttänyt kaikki isoimmat oivallukseni kalenteroimiseen ja omien menojen aikatauluttamiseen liittyen!

Jos muuten kiinnostuit Kuvaksinin tuotteista, niin koodilla ”OPPIMISTAJOHTAMASSA” saat -10% verkkokaupan tarravalikoimasta! Ostopäätökselläsi tuet nuorta kotimaista naisyrittäjää ja hänen Oulusta käsin johdettua persoonallista pienyritystään 🙂


Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s