Viihtyisän työpaikan summer bucket list

Ihanaa, kesäkuu on vihdoin täällä! Odotan jo malttamattomana juhannuksena alkavaa viiden viikon kesälomaa (opettajana työskentelemisen parhaita etuuksia). Sitä ennen mun pitää kuitenkin tehdä viimeisetkin työvelvoitteet valmiiksi tai edes siihen vaiheeseen, että niiden työstämistä on helppo jatkaa elokuussa 😀

Koska alkukesä on tuonut mukanaan niin aurinkoiset ja lämpimät kelit, aion nautiskella kesätunnelmasta työpäivienkin aikana. Niinpä keksin idean viihtyisän työpaikan summer bucket list:asta. Kyseessä on siis listaus erilaisista työpaikan viihtyvyyttä lisäävistä asioista, jotka olisi kiva toteuttaa kesän aikana.

Nimitys ”bucket list” juontaa englannin kieliseen sanontaan ”to kick the bucket” (~ ”potkaista tyhjää”). Perinteisesti ideana on ollut listata asioita, jotka haluaisi tehdä ennen kuolemaansa. Nykyisin listauksia tehdään erilaisiin teemojen ja aikamääreiden puitteissa.

Ajattelin jakaa tekemäni summer bucket list:n täällä blogissa, jos vaikka joku siellä ruudun toisella puolella innostuisi myös tuomaan kesäfiilistä työpaikalleen 🙂 Pienetkin kepeät muutoksen voivat piristää mieltä ja tuoda vaihtelua arkeen!

Merkitse siis rasti ruutuun kaikkien niiden tehtävien kohdalla, jotka olet toteuttanut työpäiviesi aikana!

Voit tallentaa / tulostaa A4-kokoisen PDF-tiedoston klikkaamalla kuvaa.

Listassa mainittujen asioiden lisäksi sinun kannattaa mahdollisuuksien mukaan kokeilla toimiston siirtämistä parvekkeelle, terassille, lähipuistoon tai mökille. Työn lomassa voit herkutella erilaisten kesäsatojen antimista, kuten kotimaisista mansikoista ja herneistä. Pyri taukojen aikana rentoutumaan esimerkiksi rauhoittavien hengitysharjoitusten avulla, niin energiasi riittävät vapaa-ajalla harrastamiseen ja ystävien näkemiseen. Lisäksi voit ottaa työmatkoistasi kaiken ilon irti! Miltä kuulostaisi, jos pulahdat aamu-uinnille ennen työpäivän alkua, tai jos iltapäivällä töiden jälkeen kuljet metsäpolun kautta kotiin?

Näiden ideoiden myötä haluan toivottaa sinulle mukavaa ja virkistävää kesää!


Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s