Millaisia työssä oppimisen muotoja työntekijät suosivat?

Tieteellinen aikakauslehti Hallinon Tutkimus julkaisi syksyllä 2019 Eeva Hörkön, Heikki Silvennoisen ja Tero Järvisen kirjoittaman artikkelin: ”Henkilöstön suosimat työssä oppimisen muodot”. Satuin törmäämään kyseiseen otsikkoon etsiessäsi Työelämän tiedetuokiot -sarjaan sopivia tieteellisiä julkaisuja. Ajattelin heti, että tässäpä on todella mielenkiintoinen aihe!

Mennään siis suoraan asiaan:

Vuonna 2021 toteutan blogissani projektin nimeltään ”Työelämän tiedetuokiot”, jonka tavoitteena on lisätä tieteellisen tiedon määrää ja vaikuttavuutta sosiaalisessa mediassa. Julkaisen joka kuukausi tiivistelmän valitsemastani työelämäaiheisesta tieteellisestä julkaisusta. Julkaisujen pääteemat tulevat liittymään työelämän kehittämiseen, työssä oppimiseen ja henkilöstövoimavarojen johtamiseen.

Toivon, että onnistun tarjoamaan teille blogini lukijoille omaa työarkeanne avartavia näkökulmia. Haluan tuoda esiin faktoja, joita pystytte hyödyntämään omassa asiantuntijuus- tai johtajuustyönne kehittämisessä ja oman työhyvinvointinne vaalimisessa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s